FRI FRAKT ÖVER 500KR!

 

Picknick/lunch/mellis/bjudanågon/middag påse!
Innehåll:
☀️ Smörgåsklämma: välj ost/skinka eller avokado/hummus
☀️ smoothie på räddad frukt från ICA Maxi
☀️ Hellmans kanelbulle alt. Rawfoodboll

Specialpris 110kr!
Beställ på 0155-210525.

 

Ni är varmt välkomna kl 8-16 måndag till fredag. Alla vardagar kl 11-14 serverar vi vår populära lunchbuffé där ett valfritt protein ingår tillsammans med bröd, smör, kaffe/te och liten fruktdessert. Prova gärna denna nyttiga och spännande buffé som delvis görs på räddad frukt och grönsaker från ICA Maxi. Ett gott och hållbart alternativ! 


VINNARE AV ÅRETS GULDNYCKEL 2020 !

Vi vill tacka ödmjukast för alla gratulationer och pepp i samband med vinsten av årets Guldnyckel!

Vi har fått ny energi i dessa tider och inser återigen värdet av ert stöd, utan er inget Hellmans.

Lexington höst 2021

Sätt stämningen till ditt middagsbord, inspererat av naturen, vårt bord ser ut som en historia att berätta. Den berättar historien om höstens många faser genom färger och material. Låt höstens skönhet bara lyfta dina måltider och underlätta konversationer som du inte kommer att glömma.

(OBS! allt från Lexington Höst 21 har inte kommit hem än, vi väntar mer fina NYHETER)


'' Naturen kring oss formas ständigt av elementen. Från de stora förändringarna genom istiderna till väderets dagliga inverkan på en bergbjörk och sand på en strand. Mjuka linjer och organiska former skapas. Även en till synes rak horisont har en liten kurva. I våra hem är vi omgivna av raka linjer och digitala ytor, så en mjuk form på ett föremål kan vara en välkomnande och bekväm plats att vila våra ögon på. '' 
- Anders Pfeffer  Gjengedal