top of page

Hellmanska gårdens Café

Cafe Chokladmoussetårta Hellmans.jpg
I vårt café, beläget i den gamla stallängan, finner man allt från dagens lunch, matiga mackor, bakverk och hemlagade bärpajer, till gott och rättvisemärkt kaffe av alla de slag. Vi har även alkoholservering om man önskar ett glas vin eller öl till maten. 

Vi strävar efter att ha koll på alla våra råvarors ursprung och samarbetar sedan länge med en rad lokala producenter för att kunna servera både ekologiskt och lokalodlat.

Vårt glashus, vår trädgård och stallängan är du också välkommen att abonnera för en privat tillställning. Kanske ett möte eller en middag med företaget. Oavsett syfte och gäster, utlovar vi god service i en oslagbar miljö. Vi har många sittplatser i caféet, i glashuset och ute på gården.

Vårt café finns i den gamla stallängan där kuskarna förr i tiden bytte sina hästar på den långa vägen till Stockholm. Företaget Hellmans hade hemkörning med häst och vagn under 1800-talet och behövde ha hästar i stallet. Nu bryggs det ekologiskt kaffe och lagas lunch på lokala råvaror där istället.

Varmt välkomna till oss!
Bageri_bullar_Hellmanska_gården.jpg
bottom of page