top of page

Hellmanska gården är en handelsgård i centrala Nyköping där de äldsta delarna är 300 år. Hellmanska gården har en spännande historia och några verksamheter som funnits på gården är droskstation, kryddkramhandel, busstation och galanterihandel.
 
Idag fyller vi Hellmans med nya verksamheter i modern stil men vi har alltid våran historia med oss. Vår butik har sålt glas, porslin och heminredning i 130 år. Vi försöker hålla oss uppdaterade med de senaste från Lexington, ERNST, Bruka Design, Mateus med flera. Du kan hitta våra leverantörer här på hemsidan och sedan använda formuläret för att kontakta oss.
 
Vårt café är KRAV certifierat och brinner för det lokala och småskaliga. Vi serverar fika och lunch varje dag och har sittplatser både inne och ute i trädgården, i vårt glashus är hundar välkomna! I vårt stenugnsbageri bakar vi surdegsbröd och bakverk samt säljer närproducerade specialiteter.
 
Efter många års erfarenhet i branschen gåvor så lämnar vi gärna tips på personliga gåvor både till dig som privatperson eller företagare.

Vill du bli en av oss?
Skicka din spontanansökan till: 
butiken@hellmanskagarden.se

Välkomna till oss!

Personal3.jpg
bottom of page