
Lunchmeny
MENY VECKA 46
Kl 11-14 inkl. sallad, bröd och ekokaffe
Fröbakad fisk med gulbetor och
gräddstuvad kål från Emil odlar
145:-
Tomat och paparikasoppa med rostad fetaost och brödpinne från eget bageri
129:-
Hellmans Trädgårdsallad med färska och ugnsrostade grönsaker, Gotlandslinser, quinoa, hummus och örtdressing. Välj; getost, kycklingfilé, grillad eldost från Ösvreta eller kallrökt lax
149:-
Höstsallad med gratinerad getost, matvete, betor, grönkål, tranbär och honungsvinegrett + rostade frön
149:-
Dagens matpaj med sallad och dressing
139:-
Hellmans varma macka på surdegsbröd. Välj på:
- Dijonmayo, rökt skinka, prästost, tomat & rödlök
- Fetaost, Ajvar, mozzarella, grönkål, tomat & rödlök
139:-
Tre pannkakor med hemkokt
sylt och vispgrädde
89:-
Varje helg:
Dagens vegetariska pizza 155:-.
Lägg till 25:- för chorizosalami